Aamiaismajoitus

Home  /  Aamiaismajoitus

Aamiaismajoitus

Bergshagen B&B on ekomatkailukohde, jonka ovet ovat avoinna kesäkuusta elokuun puoleen väliin saakka. 
HUOM! Sunnuntain ja maanantain väliset yöt suljettu.

Bergshagenin kahdessa hirsiaitassa nähdään levollisia unia. Rauhallisten unien jälkeen Saaristotilan vanhan päärakennuksen sinisessä tuvassa tarjoillaan runsas, perinteinen aamiainen talon luomuleipineen.

Toiminnassamme pyrimme ekologisuuteen. Jätevesien käsittely on Bergshagenissa hoidettu ympäristöystävällisesti. Vessavesiä ei synny kuivista ekovessoistamme eikä erottelevista, siisteistä ulkovessoistamme. Suihku- ja tiskivedet johdetaan imeytyskenttään, joka suodattaa jäteveden maaperään. Olemme iloisina saaneet vastaanottaa ympäristödiplomin Suomen Talousseuran Kauniimpi Saaristo -hankkeelta sekä kunniamaininnan Varsinais-Suomen Agenda 21 Ympäristöteko -ohjelmasta. Tahdomme osaltamme suojella Itämerta rehevöitymiseltä!

LUHTIAITTA:
Huoneet 1 ja 2 ovat samankokoisia kahden hengen huoneita. Huoneessa 1 on vuodepaikat kolmelle; runkopatjasänky ja aikuisten kerrossänky. Huoneessa 2 on kaksi erillistä runkopatjasänkyä. Suihkurakennus ja ulkohuussi sijaitsevat luhtiaitan välittömässä läheisyydessä.

Hinnat 44€/hlö aamiaisineen, liinavaatteet pedattuna (lapset 3-12v  -50%)

PIHA-AITTA:
Huoneessa 3 on vuodepaikat kolmelle; runkopatjasänky sekä aikuisten kerrossänky, oma ekovessa (kuiva) ja suihku huoneen vieressä - käynti suihkuhuoneeseen ulkokautta.

Huoneessa 4 on parivuode, oma ekovessa (kuiva) sekä suihku - käynti suihkuhuoneeseen sisäkautta.

Hinnat 48€/hlö aamiaisineen, liinavaatteet pedattuna (lapset 3-12v -50%, alle 3v omassa retkivuoteessa ilmainen).

Yhden hengen huone 60€ aamiaisineen.

Puulämmitteinen pihasauna 22€ / tunnin vuoro / ryhmä

VANHA SAARISTOTALO:
Kaudella 2018 Vanha Saaristotalo toimii olohuoneena sekä aamiaistilana.

 

 

 

aamiasmajoitus_pienioikealle